sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Mummonmökki

Kotitilamme käsittää kaksi huushollia, meidän 70-luvulla rakennetun talon ja vanhemman talon, jossa asustelee vanhempani. Viime vuodenvaihteessa tehtiin tilakaupat ja tila siirtyi sukupolvenvaihdoksen kautta minulle ja veljelleni. Koska veljeni tyttöystävänsä kanssa pitäisi mahtua tänne muuttamaan jossain vaiheessa, alettiin vanhemmilleni miettiä "loppusijoituspaikkaa", kuten isäni tuppaa sanomaan. Lähistöltä, sopivan hajuraon päästä löytyi sopiva tontin paikka ja sinne alkoi kesällä nousemaan Finnlamellin Tähtikumpu 131 -mallinen hirsitalo. Talomalli eroaa hieman alkuperäisestä mallista päätyyn lisätyn autotallin ja varaston verran. 
Minun piti tosiaan aloittaa blogi jo keväällä, mutta se hieman venyi, joten saatan myöhemmin lisäillä tänne kuvia aiemmista rakennusvaiheista. Nythän projekti on jo hyvässä vaiheessa ja kohta pääsen tasoitus- ja maalauspuuhiin.

1 kommentti:

  1. Ei hassumpi "loppusijoituspaikka":) Heitin sinulle muuten haasteen. Käy kurkkaamassa http://muonamiehenmokki.blogspot.fi/2013/10/playmobil-avaruusalus-ja-haaste.html – ja vastaa, jos ehdit ja siltä tuntuu :)

    VastaaPoista