tiistai 29. lokakuuta 2013

Kesämuistoja länsirannikolta

Sateisena lokakuisena päivänä on mukava muistella mennyttä kesää. Vierailin pariinkin otteeseen ystäväni Pyllikin luona Uudessakaupungissa. Hän muutti sinne keväällä yhdessä miehensä Seilorin ja kummipoikani kanssa ja asuttavat nyt miehen kotitilaa, josta moni vanhasta talosta haaveileva olisi kateudesta vihreä. Talon vanhimmat osat saattavat olla jopa 1700-luvulta asti, mutta pyydän Pyllikkiä joskus kirjoittamaan tänne paremman historiikin asiasta, etten puhu aivan lööperiä. Perhe on aloitellut pikkuhiljaa talon remontointia ja restaurointia. Aiheeseen palaan varmasti myöhemmin.

Olin alkukesästä Turussa koriste- ja mukailumaalauskurssilla, josta kerron siitäkin lisää myöhemmin. Majoituin kurssin ajaksi ystäväni luokse ja loppukesästä vielä vierailtiin tiluksilla isomman porukan kera, kun juhlittiin Pyllikin ja Seilorin häitä. Joten kuvakavalkadissa tunnelmia Lokalahdelta, Uudestakaupungista ja Rauman pitsiviikoiltakin.Uusikaupunki


                                                              Rauman PitsiviikotHääseurue majoittui todella upeassa 1900-luvun alupuolella rakennetussa Villa Wohteessa, joka on joskus muinoin toiminut mm. saariston koululaisten majoitusrakennuksena. Suosittelen lämpimästi, jos tuolta suunnalta tarvitsee majoitusta pienelle kokoonpanolle.


Ensi kesää taas odotellessa ja sadetta tuijottaessa on hyvä lopettaa tähän. :)

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Se kuva olikin ihan sua varten laitettu, sieltä löytyi myös kahdet hienot ruumisvaunut :)

      Poista