tiistai 7. marraskuuta 2017

Nyt se nousee! Hirsikehikon kasausta.

Nyt se talo sitten nousee. Meidän hirsikehikon veistäjät, Tender Ehitus- firman miehet saapuivat eilen tontille. Hommat alkoivat valtavan kokoisen hirsinosturin paikoilleen asentamisella. Nosturi oli seisonut meidän pihalla pari kuukautta odottelemassa, joten kesti jonkin aikaa saada se lämpimäksi ja toimintakuntoon. Tänään sitten alkoikin hirsien paikoilleen asennus. Sää suosi eilisen vesisateen jälkeen ja tälläisiä kelejä nyt toivotaankin koko marraskuuksi. 
Tässä muutama hirsikerta ihailtavaksi kuvien muodossa. Huomenna pitäisi tulla lisää miehiä hommiin ja loput talon osat myös tällä viikolla. Talon ensimmäinen kerros on varmaan asennettu paikoilleen jo huomenna.
 Tässä näkee hyvin hirsien koon, kun vertaa niitä minun käteeni. Onhan ne valtavia sekä valtavan kauniita.
Hyvin alkaneet autot hidastamaan meidän tontin kohdalla. Saa tänne tulla ihan rohkeasti pihaankin asti katsomaan, niin ei tarvitse vahingossa ojaan ajaa. Myö höpötellään ihan mielellään talon rakentamisesta muiden kanssa.
Elämme jännittäviä aikoja, kohta meijän talo näyttää jo ihan talolta.
Ai niin, voisin suositella yhtä tv-sarjaa, joka on meille aika ajankohtainen ja muutenkin mielenkiintoinen. Sadan vuoden talo- sarja, joka tulee torstaisin tv2:lta ja näkyy myös yle areenassa. Tässä suomalaisessa sarjassa lähtökohdat on samat kuin meilläkin, mutta muuten edetään eri tavalla. Verenpainetta ohjelmassa nostaa kevyesti ärsyttävä kaiken tietävä-vastaava timpuri ja rakennuttajaa kohtaavat vastoinkäymiset. Sarjasta on tullut vasta muutama jakso, niin kannattaa alkaa seuraamaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti