torstai 5. toukokuuta 2016

Kukkapenkin mylläys

Voisi luulla kelien puolesta, että kevät olisi jo vaihtunut kesään. Mutta vaikea uskoa, että on vasta toukokuun alku. Tällä viikolla siitepölyt iskivät kunnolla ja väsymys on ollut sitä luokkaa. Tänään ihmettelin, että miten voi väsyttää näin paljon, kunnes tajusin, että antihistamiinit ovat sitä väärää merkkiä. Joten huomenna täytyy muistaa käydä apteekin kautta. 
Olin aiemmin keväällä tilannut Viherpeukaloilta kaksi erilaista valmiiksi suunniteltua perennapenkkilajitelmaa. Olen todella huono suunnittelemaan kukkapenkkiä niin, että siinä kukkisi koko kesän läpi aina joku kasvi. Joten päädyin pelaamaan varman päälle ja tilata valmiiksi suunnitellut perennat. Tällä hetkellä penkissä on ollut vähän mitä sattuu siellä täällä, eikä se ole ollut oikein tasapainoisen näköinen. Tällä viikolla paketti ilmestyi matkahuoltoon ja tänään sain aikaiseksi aloitettua kukkapenkin mylläyksen. Illalla kapsutin rikkaruohoja äitini kanssa, siirreltiin vanhoja istutuksia ja suunniteltiin uusien paikkoja. Äitini on parempi viherpeukalo kuin minä, joten hän oli hyvänä apuna tässä. 
Kuvissa näkyy lähtötilanne ja illalla se näytti jo hieman paremmalta, kun rikkaruohot olivat poissa. Huomenna jatketaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti