lauantai 23. huhtikuuta 2016

Tullaan tutuiksi

Tässä postauksessa esittelen hieman itseäni. Olen reilu kolmekymppinen haahuilua harrastava käsityöläisyrittäjä Kouvolan Elimäeltä. Täällä olen syntynyt ja kasvanut ja noin 10 vuotta sitten paluumuutin tänne takaisin Turusta, vaikka joskus vannoin, etten tänne enää ikinä tule takaisin. Mutta missä muuallakaan ihminen osaisi asua ja olla onnellinen kuin Elimäen maaseudulla. Asun mummoni ja vaarini 70-luvulla rakentamassa kodissa yhdessä aviomieheni ja karvaisten lastemme kanssa. Teimme kotitilallani sukupolvenvaihdoksen muutama vuosi sitten ja ostin tilan yhdessä pikkuveljeni kanssa vanhemmiltamme. Tilallamme on kaksi päärakennusta, joista toisessa asutaan me ja toiseen muutti pikkuveljeni vähän aikaa sitten. Hänen talonsa on meidän lapsuudenkotimme ja minun ja mieheni koti on siis vanha mummola. Vanhemmille rakennettiin pari vuotta sitten uusi koti melkein naapuriin. Siitäkin löytyy juttua täältä blogista. 
Karvalapsiimme kuuluu kolme koiraa, 12-vuotias matriarkka rotikka Pinja, 9-vuotias diiva bostonin terrieri Valma ja 4-vuotias huolestunut labradori Halla. Koiria pomottamassa on pitkäkarvainen 2-vuotias maatiaiskissa, Hilma. Tytöistä näkyy kuvia edellisessa postauksessa, jossa askartelin heille uudet pedit.
Vanhassa pihasaunasta tehdyssä kanalassa asustaa neljä iittiläiskantaista kanaa, Hellä, Lempi, Lahja ja Impi. Heitä oli komentamassa kukko Piiparinen, mutta hän kuoli talvella yllättäen, joten nyt on uusi kukko tytöille haussa. Tilallamme on kasvatettu villisikoja 90-luvulta asti. Nykyään hieman pienemmällä mittakaavalla, tarhassa temmeltää 7 possoa. En ole koira- tai kissaihminen, vaan ihan pelkästään eläinihminen. Rakastan eläimiä ylikaiken ja kutsunkin itseäni hulluksi eläinnaiseksi. 
Olen pitänyt blogia nyt muutaman vuoden eräänlaisena päiväkirjana itselleni. Sitä on ollut mukava selailla ikävinä päivinä ja huomata, että olenhan minä jotain kivaakin saanut aikaiseksi. Pidän valokuvaamisesta, niin tämä on ollut yksi kanava varastoida niitä näytille. Olen koulutukseltani maalari ja huonekalurestauroija ja minulla on ollut oma yritys, Restaurointipaja Fenix viiden vuoden ajan. En käy täällä läpi työasioitani, mutta koska myös harrastan töitäni, niin blogista löytyy aika ajoin remppailu-, rakentamis-, entisöinti- ja Diy-juttuja. Harrastelen myös käsitöitä, kotoilua, taidehömppää ja astangajoogaa, joten niistäkin saattaa tulla juttua tänne. Pidän todella paljon matkustamisesta, joten nykyään kirjoittelen matkoistani omaan reissublogiini, Elefanttikassin matkassa, joka löytyy täältä. Vanhat reissujutut löytyvät kyllä Tuleentuijottajankin blogista.
Olen aika perus-introvertti, en kovinkaan hyvä puhumaan, joten yritän pitää nämä tekstitkin suhteellisen lyhyinä ja kauniista asiaoista pitävänä visualistina keskityn enemmän noihin kuviin. En yleensä kirjoittele tänne kovinkaan syvällisiä, koska oma teksti tuntuu aina niin tahmealta, niin yritän enemmän keskittyä söpöön strömsöö-meininkiin. Luonteeltani olen melko rauhallinen ja paljon omissa oloissa viihtyvä. Innostun helposti asioista ja joudun vähän jarruttelemaan ideoitani. Olen jo oppinut laittamaan aikarajan omille visioilleni, jos kolme kuukautta jaksan intoilla asiasta, niin sitten sen saa vasta toteuttaa. Pidän suunnittelemisesta ja moni asia onkin edelleen suunnitteluvaiheessa tai todella kesken. 
Kevätkukka-terveisin toivotan uudet lukijat mukaan ja toivottavasti vanhatkin tänne löysivät. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti