perjantai 21. huhtikuuta 2017

Hometalon purkukirppis

Kotitalomme olisi tarkoitus purkaa tässä todennäköisesti toukokuun aikana. Purkamisessa on todella iso työ, kun ajattelee mikä määrä jätettä siitä syntyy. Ajattelimme hieman helpottaa tätä urakkaa ja kaupata eteenpäin mahdollisimman paljon materiaalia ja tavaraa, jota ei sitten purkuvaiheessa tarvitsisi enää käsitellä. Vaikka talossa on hometta, uskoisin, että käyttökelpoista materiaalia talosta löytyy. 
Pidämme nyt viikonloppuna, lauantaina ja sunnuntaina purkukirppiksen, jossa ihmiset saavat tulla ostamaan kaiken irtoavan ja vähemmän irtoavan materiaalin mukaansa, ihan vaikka tuhkatkin pesästä. Esimerkiksi jos tarvitset omiin nikkarointeihin ulkovuorilautaa, ikkunoita, väliovia, kattopeltiä, pattereita, takan luukun, keittiön kaappeja, öljykattilan tai polttimen, jääkaappeja, lavuaareja, vessanpönttöä, suihkua, jne. niin täältä löytyy. Autamme tarvittaessa purkamisessa. Laitan myyntiin myös astioita ja muuta sälää, jotka eivät mahdu tai en halua uuteen kotiin. Ja koska olemme jo herkistyneet homeelle, niin sitä parempi mitä vähemmän talon tavaroita meille jää. Rakkaimmat tavarani ja mööpelini olen jo säilönyt, mutta luovun mm. muutamista retro-mööpeleistäni, kirjoituspöydästä ja sohvapöydästä, joille en keksinyt enää paikkaa uudesta kodista (olenhan sisustanut sen jo päässäni ja pakotin itseni luopumaan edes jostain). 
Purkukirppikselle löytyy oma tapahtumasivu facebookista täältä, klik! josta löytyy osoite.
Toivoisimme, että mahdollisimman paljon tavaraa lähtisi ihmisten mukaan. Tavara pääsisi kiertoon, eikä polttoon ja purku-urakkamme pienentyisi. Tervetuloa ihmettelemään ja ostelemaan. Ulko-ovi lähti jo appi-ukon matkaan, joten voisi sanoa, että todella avoimet ovet shoppailijoille viikonloppuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti