sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Kuistin sisustamista


En nyt tiedä miksi kutsua tätä uutta katoksen alla olevaa tilaa, joten se on nyt sitten vaikka kuisti. Ja nyt kun on oikein tila ulkona, joka on säältä suojassa, intouduin hieman sisustamaan sitä. Elokuun puolella raahasin sinne vanhan hetekan, jonka olin saanut Päähamsterilta. Toinen vähän siistimpi heteka toimii matonpesu paikkana hallin takana, mutta tälle en ollut vielä keksinyt paikkaa. Sen päälle tuli patja ja suojaksi räsymatto. Kasa tyynyjä ja siitä tuli mukava löhöilypaikka loppukesäksi. Koirat ovat myös tykästyneet aurinkoiseen paikkaan, joten sohvapaikasta joutuu välillä hieman neuvottelemaan. 
Äidillä oli jemmassa kahdet vanhat harmaantuneet tikkaat. Toiset ovat hänellä käytössä, joten ne toiset toin itselleni koristeeksi.


Seinä näytti hetekan tuomisen jälkeen turhan tyhjältä, joten askartelin siihen hyllyn lyhdyille ja koristeille. Pätkin ladossa olleista harmaantuneista ja sammaleisista laudoista sopivan mittaisia ja ruuvasin ne kiinni toisiinsa alapuolelta. Sen jälkeen kiinnitin hyllynkannattimet paikalleen ja ruuvasin hyllyn seinään. Ja kiva tuli.

Maitotonkka toimii nykyään tuhkakuppina, koska tuskaannuin edelliseen pieneen tuhkikseen. Sitä ei ikinä tyhjennetty, ennen kuin se tursusi yli tumppeja, jotka linnut sitten levittelivät ympäri pihaa. Mielestäni tuhkakupin tyhjentäminen kun ei kuulu sille joka ei polta. ;) Joten nyt meneekin tovi ennen kuin tonkka täyttyy ja mies saa sitten tyhjentää sen parhaalla näkemällään tavalla. 


Nyt viikonloppuna oli ainakin vielä tarpeeksi lämmin ilma hengailla ulkona ja auringon porottaessa kuistilla tuli jopa kuuma. Onneksi on näinkin lämmin syksy kämäisen kylmän kesän jälkeen. Seuraavaksi sitten tee itse-juttua tuosta unisiepparista, joka näkyy tässä viimeisessä kuvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti