torstai 20. marraskuuta 2014

Verstaan jouluvalmistelut

Koko ajan on vaan niin pimeää.... 
Olen huomannut, että tänä vuonna ihmiset (naiset) ovat urakoineet jouluvaloja ympäri taloja ja pihaa jo varhaisessa vaiheessa, koska on vaan niin pimeää ja masentavaa. Olen itsekin parit valot laittanut sisälle, ne on sisustusvalot, ei jouluvalot. Kotiin laitan joulukoristeet yleensä melko myöhään, ettei niihin ehdi kyllästyä joulun tullen. Mutta verstaalle niitä voi laittaa jo marraskuun puolella, koska se on työpaikka ja onhan muillakin työpaikoilla jo joulutunnelmaa. ;)


Meinasin ensin laittaa havuja vanhoihin joustimiin koristeiksi, mutta sitten huomasin tyhjän tonkinois-purkin, joka huusi jotain täytettä itseensä. Joten tämä reuhka havunoksa, josta piti vain riipiä yksittäisiä oksia irti, päätyikin nyt joulukuuseksi. Tarpeeksi levällään niinkuin kaikki täällä verstaalla.


Äiti oli kaivanut kaapista vanhoja joulukoristeita, jotka kiikutti minulle ja siellä oli seassa myös hieman vääntyneitä vanhoja piparimuotteja. Ne päätyivät roikkumaan hyllyn alle.


Viime vuonna tekemäni vanerikuusi, josta nikkarointi-postaus täällä, klik, sai jouluvalot. Maalasin sen mustaksi jo viime vuonna, unohdin vain ottaa siitä kuvan tänne. Olin myös vääntänyt sille rautalangasta pienen latvatähden. Aluksi olin suunnitellut sille piikkilangasta köynnöstä, mutta se ei oikein näyttänytkään hyvältä, joten siitä tein alla olevan ovikranssin.Synkkää ja pimeää joulun odotusta vaan kaikille! Toivottavasti lunta tulisi tänne eteläänkin.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos!
      Nuo muotit taitavat olla jomman kumman mummoni peruja, täytyy asia vielä tarkistaa äidiltäni. Samassa pussukassa oli myös aivan ihanat kuusenkynttiläpidikkeet. Laitan niistä kuvaa sitten kun saan kuusen tupaan :)

      Poista