sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Lahden jenkkiautonäyttelyssä


Viikonloppu meni sujahtaen ohi, nyt kun alkuviikon flunssasta selvisin. Perjantaina olin Kyamk:in järjestämässä Alumni-tapahtumassa, joka on tarkoitettu jo valmistuneille ja nykyisille restauroinnin ja muotoilun opiskelijoille. Minua oli pyydetty kertomaan omasta yritystoiminnastani restauroinnin puolelle kolmen muun yritysesittelyn lisäksi. Koko viikko menikin jännittäessä tuota esitystä, mutta kai se ihan putkeen meni. Oli kuitenkin kunnia, että kelpasin sinne puhumaan siitä mitä olen valmistumiseni jälkeen touhunnut. Joten kiitos vanhoille opettajilleni. Ja jos ei muuta, niin saatiin ainakin pelästytettyä nykyiset opiskelijat yrittäjä elämän ihanuuksilla.

Lauantaina oli Ihanan miehen synttärit ja vein hänet syntymäpäivän kunniaksi Lahden jenkkiautonäyttelyyn. Mukaan pyysin kollegakaverini, Päähamsterin, mutta siinä kävikin niin, että matkasimme Lahteen hänen autollaan, koska se sopi paremmin päivän henkeen, kuin meidän japanikirppu. Siellähän päivä hurahti loistavasti kuolaten toinen toistaan hienompia ja romumpia vanhoja autoja ja pyöriä.


Inspiraatiota meidän ikuisuusprojektiin.


Aivan ihania käsintehtyjä laukkuja valmistaa ja myy Sulokas. Nam!Mielestäni ainut hieno löytö extreme-puolella oli tämä ja kyllä lämmitti tämän batman-fanin sydäntä.


Tämä olisi ollut myynnissä. Olisin halunnut viedä sen kotiin. En saannut..


Parkkipaikalta löytyi ootrattu auto. :)


Sain myös viimein aikaiseksi ostettua starttipaketin straippaukseen. Olen vasta noin kymmenen vuotta suunnitellut, että jonain päivänä vielä ne hankin. Pekka Mannermaan Pinstriping-kirjan ostin jo joku aika sitten ja nyt oisi aloittelijan tarvikesetti kasassa, joten eikun harjoittelemaan. Pinstriping kuitenkin liippaa läheltä perinteistä koristemaalausta, joten ehkä senkin taidon voisi joskus oppia, ainakin ehkä. Kuten Alumni- tapahtumassa sanoin esityksen alussa, että maalaus on mielestäni parasta mitä ihminen voi housut jalassa tehdä tai voi sitä ilman housujakin tehdä. Maalaaminen antaa minulle todella paljon, se samalla rauhoittaa ja tuskastuttaa ja sillä ei ole väliä mitä maalaan, on se aina yhtä antoisaa, on se sitten hieno koristemaalausaihe tai viisi kilometriä puuduttavaa lattialistaa. 
Tämä oli oodini maalauksella. ;) 


Hyvää lokakuun alkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti