torstai 25. syyskuuta 2014

The Kaappi


Viimeeksi, kun kävin Pyllikin luona Lokalahdella pinkopahvittamassa, toin mukanani Uudestakaupungista kesällä ostamani vaatekaapin, josta mainitsin aiemmin täällä. Olen jo jonkin aikaa haeskellut vanhaa vaatekaappia vieras/Pinjan huoneen lastulevykaapin tilalle. Yleensä kaapit ovat olleet liian kalliita tai lipeäpesulla tai valkoisella maalilla pilattuja, joten tähän kaappiin törmätessäni ei kauaa tarvinnut miettiä. Kaappi oli todella edullinen, siis todella ja siinä oli vielä alkuperäinen pintakäsittelykin, kaunis ootrattu pinta tallessa. 

Kulmakoristeista joku on joskus sahannut palat pois. :(


Vähän se oli kärsinyt, mutta ei se tietenkään minua haitannut. Mitä kuluneempi ja patinoituneempi, sen parempi. Pari listaa siitä puuttuu, se on hieman lohkeillut jostain kohdin ja toisen takajalan jouduin uusimaan, koska oli niin mujuksi mädäntynyt. Mutta muuten kaipaa vain pesua ja elvyttämistä. Ulkopinnan sainkin jo pestyä ja testasin hieman elvyttämistä yläkoristeeseen. 


Sisäpuolella on hieno, puinen kääntyvä vaateteline ja toisella puolella on hyllytasot, joita pitää tehdä pari lisää. Kuvassa hyllyt on irrotettu, koska kaappi on elänyt niin paljon, että hyllylevyt ovat jääneet liian lyhyiksi. Minulla on nyt pari viikkoa vertsaalla apunani TET- jaksoa suorittamassa oleva kummipoikani, joten tänään nakitin hänet kylmästi pesemään kaapin sisäpuolen. Orjatyövoima on parasta. Hän on todella pedantti ja pikkutarkka, joten hänestä on hyvin apua verstashommissa. Kaapin osto aiheutti remppavimman, koska vanha purettava kaappi jättää taaksensa rempattavaa pintaa, joten nyt on jo uusi lattia tilauksessa. Katsotaan nyt miten tämä remppa leviää käsiin. 

Sateista oikean syksyn alkamista kaikille!
Nyt jo palelee vietävästi ja flunssa yrittää puskea esiin, yäk..

3 kommenttia:

 1. Onnittelut hienosta löydöstä! Noinhan se juuri menee, hommaat ihan vaan yhden uuden huonekalun (tai moottoripyöräasusteen) ja joudut laittamaan koko kaluston uusiksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Noinhan se todellakin menee. Ensiksi ajattelee, että jos tosta vaan pikkasen ja sitten koko homma on jo levinnyt käsiin. ;)

   Poista
 2. Upea kaappi ja vielä pilaamattomana! Onnittelut :)

  VastaaPoista