tiistai 17. joulukuuta 2013

Raksakuulumisia


Kauheasti on raksalla tapahtunut, kun en ole ehtinyt päivittämään, kun on ollut omissa töissä hulinaa viime aikoina. Keittiö on tupsahtanut paikoilleen, ainakin melkein. Se ja muut kaapistot ovat tilattu oman kylän Tilatuote Kujalalta. Kaappien ovet ovat mukavan vaalean harmaat ja tietenkin kuppivetimillä. Molemmat, minä ja äitini haaveilimme punaisesta Smegistä, mutta tänne keittiöön päädyimme normaali malliseen, mutta kuitenkin punaiseen jääkaappiin. Smegiä olisi ehkä ollut hankalampi sijoittaa kyseiseen keittiöön. Tasot ovat pähkinäpuuta ja puuhellan viereen tuleva liesitaso on mustaa kiveä. 


Työ/askarteluhuoneeseen on ilmestynyt kaapistot. 


Päämakkarin kipsilevyseinät tapetoin Borås-tapettien Ornament-malliston tapetilla. Tapetin kulahtaneisuus sopii hyvin hirsiseinän kanssa, kuin myös sävykin. Otan tapetista paremman kuvan kunhan saan lisää valoa.


Osa ovista on jo paikoillaan. Nyt pitäisi vaan päättää laitetaanko niihin joku sävy.
Lattialaminaatit ovat jo paikoillaan, enää laatat puuttuvat. Keittiön ja eteisen puoli tuvasta tuli tumman harmaalla laatan näköisellä laminaatilla ja muut tilat tumman ruskealla tammilaminaatilla. Varsinkin tuo laatan näköinen laminaatti on mielestäni todella kivan näköistä, eikä edes heti näytä laminaatilta. Molemmat ostettu Kouvolan Väriuitosta.
Keittiön välitilaan ja vessan päätyseinään tulee vielä tiilikuvioinen tapetti. Välitilaan tapetin päälle asennetaan myös pleksi suojaksi.Kyllä tästä vielä valmis tulee, kunhan laatoittaja ehtii vielä hommiin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti