sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Sekalaista sunnuntaita

Unohtui viime viikonlopun synttärisohinassa laittaa mitään päivitystä, niin täytyy takautuvasti esitellä leipomuksiani ja viikon kuulumisia. Kokeilin tehdä Talo&Koti- lehden mukana tulleen Kinuskikissan joululeivontaohjeiden mukaan sitruunajuustokakun ja pätkiscupcakeja. Cupcake-ohjeen kuorrutuksen vaihdoin omaan sovellukseen. Raikasta lowfat-kakkua ja sydämenpysäyttäjä cupcakeja, tadaa...
Nam!


Pinja pääsi maanantaina viimein leikkauspöydälle, kun rouvalta poistettiin pesäpallon kokoinen nisäkasvain. Nyt luvassa töttöröintiä, toipumista, antibiootteja ja kipulääkkeitä. Pari päivää meni aika nuhjuisena ja väsyneenä. Nyt taas oma ärsyttävä itsensä ja piinaa meitä kaikkia tökkimällä töttöröllä. :)Perjantai-ilta olikin sitten pitsaperjantai ja leffa. Katsottiin suomalainen 8-pallo leffa, joka oli kyllä ihan katsomisen arvoinen. Joku yritti valokuvauksen ohessa varastaa mun merkkarit.


Lauantaina kävin omalla kylällä joulutapahtumassa samalla kun haettiin raksalle tulevat seinä- ja lattialaatat ja loput tapetit. Kiersin kirppiksen ja tuli ostettua Raussilan myllyn uudelta mylläriltä spelttijauhoa ja pellavaa. 
Tänään siivoilin verstasta, jotta huomenna aloittava työharjoittelija mahtuisi sekaan. Siivous ei todellakaan ole minun erikoisalaani, huh huh.

Voiko nyt jo toivottaa hyvää alkavaa viikkoa!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti