tiistai 12. marraskuuta 2013

Kriisiä odotellessa Jacques Cousteaun kanssa

Tänään allekirjoittanut täytti pyöreitä vuosia ja odottelee pelonsekaisin tuntein sitä kuuluisaa kriisiä. Koska en nyt jaksa päivittää raksa-kuulumisia, niin tässä tämän päivän tunnelmia ja käsitöitä. :)


Valma poseeraa Ihanan miehen tuoman kakun ja kukkien kanssa.Näillä oli näköjään rankka päivä. Pinja-rotikka on puolestaan viettänyt jo monta päivää pihalla rakentaen pesää koirankoppiin valeraskauspennuille, ei ole silläkään helppoa.


Kudoin Novitan Puro-langasta huovutettavat lapaset. Kyseistä väriä ei taida olla enää saatavilla, kun nuo langat olen ostanut jo monta vuotta sitten jostain käsityömessuilta. Ylhäällä valtavat lapaset ennen pesukoneeseen sukeltamista ja alla huopumisen jälkeen. Nyt vaan vanutin ne oikean kokoisiksi ja kuivumaan. Sitten vaan pakkasia odottelemaan, joita ei kyllä ennusteiden perusteella taida tänä talvena tullakaan. 

   
Ihanalle miehelle kudoin hänen toivomansa Jacques Cousteau-pipon. Hänellä oli jo aiemmin yksi kaupan versio kyseisestä piposta, mutta halusi paksumman ja lämpimämmän pipon. Joten minä sitten hakuammunnalla sellaisen kudoin ja yllätyksenä siitä tulikin ihan sopivan kokoinen. :) Voitte arvata kumpi herroista on Ihana mies ja kumpi Jacques. ;)

3 kommenttia:

 1. Toi pöytäliina!! Mistä? Mäkin haluuuuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöytäliina on niinkin hienosta sisustuspuodista kuin Jysk :) Ainakin vielä viimeisimmässä kyseinen kaupan mainoslehtisessä sitä näytti olevan ja taisi maksaa huimat noin 4€/metri ja se on kyllä IHANA!

   Poista
 2. Pipa on hyvin Jacques, nappi suoritus :)

  VastaaPoista