tiistai 19. marraskuuta 2013

Seinää valmistuu

Nyt taas hieman raksa-kuulumisia. Hirsiseiniä ja paneeleita on tullut sudittua ranteet sinisenä. Päädyimme Osmo colorin Kuultoöljyyn, sävynä Hemlokki. Tuotetta ei löytynyt Suomen Osmon sivuilta, koska se on vasta ajautumassa Suomen markkinoille, mutta tietoa siitä löytyy esim. täältä.

Yksi kerros riittää ja soveltuu myös ulkokäyttöön, mutta vaatii tyjyn pohjusteen. Öljy on myös todella riittoisa, kului puolet vähemmän mitä aluksi varattiin. Käyttöominaisuuksiltaan hieman samanlaista kuin Osmon vahatkin; työstettävä tiukkaan, mutta lopputulos kauniin samettinen ja tasainen. Sävy oli aika sopiva siihen nähden mitä haettiin, aika huomaamaton, mutta ei käsittelemättömän värinen tai mihinkään sävyyn vahvasti taittava. Hirsiseinillä sävy taittoi aavistuksen punaisempaan, kuin hirsipaneeleissa. Mutta emme anna asian häiritä.


Tuossa näkyy vielä hirsipaneelin vaaleus verrattuna Hemlokin sävyyn.


Ranne oli oikeasti sininen :)


Valmista seinää. Tuonne väliin tulee vielä jonkun sortin peitelista.

Äidin tulevasta askarteluhuoneesta pilkistää jo tiputapetti, jonka heitin seinälle tänään. Isäni kävi pyörähtämässä raksalla, kun tapetoin, eikä kommentoinut valittua tapettia mitenkään, joten ehkä se oli hiljainen hyväksyminen. ;) Ja hän on kommentoinut ettei ota kantaa sisustusvalintoihin, kun perustukset hän on jo tehnyt.
Mutta tapettihan on siis aivan ihastuttava ja sopii kivasti parille seinälle. Ei ehkä koko huoneeseen tai voisi pikkulinnut tulla pikkuhiljaa korvista ulos.
Tälle seinälle tupsahtaa vielä kaapisto jossain vaiheessa. Hirsiseinät käsiteltiin tässä huoneessa Bloom Paneelivahalla, josta oli jo aiemmin mainintaa. Sävy on harmaan vihertävämpi kuin muissa huoneissa, sopii hyvin tapetin kanssa.Tästä kuvasta voi hyvin kuvitella, miltä huone näyttäisi, jos sitä olisi joka seinällä.. Titityy...


Äiti sutii saunaa muodikkaasti mustaksi, tulevat lauteet jätetään sitten vaaleiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti