lauantai 27. joulukuuta 2014

Mummolan joulu

Joulu humpsahti ohi, enkä kerennyt mitään jouluntoivotus-postausta laittamaan, mutta tuli se joulu ilman sitäkin. Tajusin joku aika sitten, etten ole laittanut valmiista mummolasta ollenkaan kuvia sen jälkeen kun vanhempani muuttivat sinne loppu kesällä. He ovat asettuneet taloon hyvin ja asiat ovat alkaneet löytämään paikkansa. Vielä tosin seiniltä puuttuu hieman hyllyjä ja peuranpäitä ja osa mööpeleistä on vielä väliaikaiskäytössä, kunnes sopivampi löytyy, kuten esim. tv-taso. Tässä kuvia jouluisesta tuvasta, jossa sijaitsee keittiö ja olohuone. Loput talosta tulee seuraavassa postauksessa.Mukavia välipäiviä kaikille!

5 kommenttia:

 1. Todella fiksun ja upean näköinen takka, leivinuuni ja puuhella ratkaisu, olisiko siitä mahdollista saada kattavampaa esittelypostausta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hyvin ideoitu ja toimiva. Jos tuppaa lämmittämään vähän liikaa niin silloin on kyllä koko talo aika tukalan kuuma, joten tehoa ainakin löytyy. Joo voisin tehdä siitä kattavamman esittelyn. Koitan kaivaa, jos löytyisi enemmän tekovaiheen kuvia. Mummola-tunnisteen alta löytyy siitä jo jotain kuvia rakennusajalta.

   Poista
  2. Olin vastaavinani tähän mutta uudelleen. LUin koko blogisi kerta istumalta läpi ja tykästyin kovasti. Kaipaisin lisätietoja ihan kaikesta mikä liittyy tähän ratkaisuun,mitat, lämmitysteho, tekijä jne :)

   Poista
 2. Minkä kokoinen tuo on? Se näyttää kuvissa sirolta, mutta voiko se oikeasti olla, jos siinä on kaikki nuo toiminnot? Tämä ei taida olla mikään valmis tuote? Ja selasin yhdeltä istumalta koko blogisi läpi, oli todella kivaa luettavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykästyit blogiin. Mukava saada uusia lukijoita. :) Koitan viikonloppuna ehtiä mittailemaan uunia ja kirjoitan siitä sitten oman postauksen. Ei ole juu mikään valmis tuote, sen on tehnyt paikallinen muurari suunnitelmien perusteella. Mutta kirjoittelen siitä sitten lisää. Löysin äidiltä sisuskuviakin niin laitan niitäkin.

   Poista