sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Sisustustukussa

Kävin torstaina äidin ja serkkukullan kanssa Lahdessa Sarekan Sisustustukun kevät-tempauksessa. Tarkoituksena oli lähteä katsastamaan löytyisikö sieltä pöytää uuteen mummolaan ja muutenkin katsastaa kyseisen yrityksen valikoimaa. Bongattiin kyseinen tapahtuma facebookista ja ainakin ennen joulua kyseisellä yrityksellä oli ollut samantyylinen tempaus, mutta silloin sinne ei ehtinyt. 

Löytyihän sieltä pöytä, aika sopivaan hintaakin ja vähän muutakin. Serkkukulta osti parit valkoiset jakkarat kukka- ja lamppupöydiksi, mutta niistä en ehtinyt napata kuvaa.


Pöydän kansi on kierrätyspuuta jostain päin Intiaa, jostain talon seinästä tai vastaavasta. Alaosa on valkoiseksi maalattua mango-puuta. 


Blogger halusi tämän kuvan välttämättä näin päin, joten menköön. Kuvassa siis osa pöydän kantta.


Mummolan eteiseen löytyi hauska hirvinaulakko :)Ja koska kukkakippoja ja purnukoita ei ole ikinä liikaa, niin mukaan napattiin myös runnellut amppeleiksi soveltuvat metallipurnukat. Yläkuvassa portailla äidin oma, hieman isompi pata ja alakuvassa minun hieman pienempi. Ihanalle miehelle löytyi vanha peltinen tupakkalaatikko, jonne voi vaikka jemmata ne ei niin ihanat syöpäkääryleet. ;)


1 kommentti:

  1. No nyt on katu-uskottavat kukkapotit! Varsinkin toi siun pienempi. Mätsää hyvin ovenkolkuttimeen ;)

    VastaaPoista