lauantai 15. syyskuuta 2018

Blogi muuttaa

Blogini muuttaa takaisin vanhaan osoitteeseen https://tuleentuijottaja.blogspot.com/ 
Teille, jotka seuraatte blogiani facebookin kautta, muutos ei aiheuta toimenpiteitä, koska linkit päivittyvät automaattisesti uuteen osoitteeseen. 
Starboxin blogiportaali oli mukava uusi kokemus yhteisöllisestä portaalista ja parhaimpia paloja siitä oli tutustuminen ihaniin kanssabloggajiin. Jään jatkossakin lukemaan ja seuraamaan heidän juttujaan. Huomasin kuitenkin, että oma bloggaaminen vähentyi heti portaaliin siirtymisen jälkeen, kai siitä jotain paineita tuli ja kävijäseurannan kyttäys alkoi. Blogini ei kuitenkaan ole niin suuri, että seurantamääräpalkkioihin olisin yltänyt, joten analytiikan seuranta toi ihan turhaa stressiä. Toivun edelleenkin uupumuksesta ja stressinsietokykyni on tällä hetkellä aika nollissa, joten yritän karsia turhat stressit pois elämästäni. Päädyin siis siirtymään takaisin vanhaan blogipohjaani, jolloin minulle on ihan sama kuinka moni blogissani vierailee ja voin taas kuvitella, ettei täällä pyöri kuin muutama tuttuni. Voin höpötellä tyhjille seinille omia juttujani ilman paineita. Osoitteen muutoksen myötä muuten meno jatkuu samalla tavalla, kirjoittelen rakentamisesta ja kaikesta muustakin aina kun jaksan ja ehdin. 
Kovasti kiitoksia Starboxin väki näistä parista vuodesta, ihanista blogitapaamisista, tuesta ja näkyvyydestä. Kaikkea hyvää Kaakon blogiportaalille! :) 
Ja kiitos lukijoilleni mukavista palautteista! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti