sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Takaisin täällä

Nyt tulikin hieman pidempi bloggaustauko, koska lähdin tammikuussa pitkälle lomalle Ihanan miehen kanssa. Minun tosiaan piti kirjoittaa siitä tänne ennen lähtöä, mutta tapani mukaan sain kovan lomalle lähtöstressin päälle, enkä sitten ehtinyt. Mietin, että kirjoitan lomasta pienen jutun kunhan pääsen kohteeseen, mutta kehnot wifi-yhteydet ja lomafiilis eivät oikein inspiroineet näpyttelemään läppäriä. Instagram-tiliäni seuraavat kyllä varmaankin huomasivat loputtomat lomakuvapäivitykseni. 


Lomalla tuli mieleeni, että pitäisiköhän avata oma matkablogi. Olen kirjoitellut tänne Tuleentuijottajaan vähän kaikenlaisista asioista mitä minulle tapahtuu ja aiheet ovat rönsyilleet vähän sinne ja tänne. Ajattelinkin, että jos rajaisin edes matkustusjutut omaan blogiinsa. Haluaisin kirjoittaa matkustamisesta hieman yksityiskohtaisemmin, joten Tuleentuijottajan lukijat varmaankin kyllästyisivät jatkuvaan reissulöpinään. Nyt niitä löpinöitä voi sitten lukea uudesta blogista ne, joita matkustus kiinnostaa enemmän ja Tuleentuijottaja pysyttelee enemmän kotoisissa asioissa. Siirrän varmaankin matkablogin puolelle myös vanhempia kirjoituksiani matkustamisesta, joita on julkaistu täällä jo aiemmin. Tästä meidän viiden viikon Balin matkasta kirjoittelen uuteen blogiin pikkuhiljaa ja yritän jatkossa kirjoitella sinne myös suoraan reissuilta, jos on kyseessä pidempi matka, niin pysyy asiat paremmin mielessä. Kirjoittelen sinne myös kotimaan matkailusta ja toivottavasti monista tulevista ulkomaanmatkoista. 

Tässä yksi lempparikuvistani reissulta: Kaatosateessa Gili Airin saarella paikallinen poika uittamassa venettänsä.
Matkustaminen todellakin avartaa ja avaa uusia näkökulmia elämään. Maapallollamme on niin paljon mielenkiintoista nähtävää ja toivoisin, että kaikilla olisi mahdollisuus nähdä siitä edes osa elämänsä aikana. 
Toivottavasti liitytte myös Elefanttikassin lukijoiksi. Koitan jakaa siellä matkavinkkejä eri kohteista, omia kokemuksiani ja inspiroivia kuvia sohvasurffausta varten.

Mukavaa alkukevään jatkoa kaikille!<a href="http://www.bloglovin.com/blog/14757141/?claim=bbveqqv2ukv">Follow my blog with Bloglovin</a>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti