sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Lomalla Koh Taolla

Palasimme Thaimaan lomalta viikko sitten. Mietiskelin loman aikana muun muassa blogiani ja sitä miksi aloin sitä aikanani pitämään. Pidän kuvaamisesta ja halusin paikan johon niitä laittaa, ettei ne kaikki tukkisi facebookkiani. En ole kovin hyvä kirjoittamaan, enkä sitä oikein omaksi jutuksi laskekaan. Joten olisi mukava pitää blogini aika kuvapainotteisena. Kirjoittaminen ja varsinkin sen oikolukeminen on minulle aika työlästä. Tuntuu, että nyt rakennusaikana pitäisi kirjoittaa ihan valtavasti. Ihan jo sen takia, että itse muistaisi mitä on tehty ja sen takia, että joku muu rakentaja voisi mahdollisesti tästä jotenkin hyötyä. Ainakin itselleni on muiden rakentajien ja remontoijien blogeista ollut apua ja niitä on mielenkiintoista lukea. Joten vaikka niihin raksapostauksiin tunkisin enemmänkin tekstiä, haluan nyt ainakin osan postuksista pitää ihan vain tälläisenä kuvapläjäyksenä. Aloitin pari vuotta sitten matkablogin, mutta päätin sen lopettaa, koska sekin alkoi tuntumaan liian työläältä. Joten nyt sitten matkakuvia vain tänne ja instaan.
Matkamme alkoi ja päättyi Bangkokiin, jossa majoituimme tuttuun hotelliin ja vierailimme mm. hauskassa yksisarviskahvilassa. Sieltä matkamme jatkui Koh Taon saarelle, joka valikoitui meidän matkakohteeksi, koska sen pitäisi olla yksi maailman parhaimmista sukelluskohteista. Ihana mies viettikin suurimman osan lomasta tutkien meren pohjaa ja suorittaen advance-kurssin. Itse en vielä ensimmäisellä viikolla sukeltamaan uskaltanut ja seuraavalla viikolla iski pieni flunssa, joten minä panostin pelkästään snorklailuun. Saari soveltuu erinomaisesti myös siihen. Heti rannalta veteen mennessä sinut piirittää värikkäät kalat ja osa koralleistakin on vielä elossa. Pääsin uimaan jopa kilpikonnan kanssa, joka oli uiskentelemassa aivan rannan lähistöllä. 
Loma sujui oikein rauhallisesti tuijotellen kauniita auringonlaskuja, kukkasia, värikkäitä kaloja, iloisia koiria, paikallisten menoa, turistien hölmöilyjä, maukkaita ruoka-annoksia, kirjan ja piirustuslehtiön sivuja, omia varpaita rannalla ja rakkaan silmiä. Eihän sitä lomalta muuta kaipaakaan.
Rauhaisaa palmusunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti