perjantai 7. helmikuuta 2014

Siellä on tapahtunutkin jotain...

Mummolan raksalla laattamies oli pistänyt töpinäksi meidän loman aikana. Äitini laittoikin innoissaan viestiä meidän ollessa reissussa, että nyt on laattamies saapunut. :) Kylppärin, saunan, kodinhoitohuoneen, vessan ja eteisen laatoitukset ovat valmiit. Kylppärin seiniin tuli vaaleaa isoa laattaa ja tehosteeksi ruskeanharmaata. Otan joskus päivänvalossa hieman parempia kuvia. Lattiat tulivat todella tumman harmaalla, melkein mustalla pienellä laatalla. Paitsi eteiseen tuli harmaata isompaa laattaa hätäratkaisuna kun pikkulaatat uhkasivat loppua kesken ja uusien tilaamisessa olisi mennyt ties kuinka kauan.
Saunapaneelit huitaisin vielä kertaalleen mustalla saunasuojalla, vaikka Maston saunasuojan ohjeessa oli, että kertakäsittely riittää. Olin miettinyt toiseen kertaan käsittelyä jo aiemmin, kun en ollut täysin tyytyväinen kertakäsittelystä tulleeseen pintaan. Nyt olikin hyvä syy vetäistä paneelit toiseen kertaan, kun ne olivat hieman ehtineet kutistua ja joistain saumoista pilkisti puunväri. Joten ohensin saunasuojan reilusti vedellä ja sivelin pinnat uudelleen. Sävy tummui lisää ja nyt olen tyytyväisempi lopputulokseen. Mielenrauha saavutettu. ;)Nyt voi vessan takaseinänkin tapetoida valmiiksi.


Osa valaistuksista on jo paikoillaan. Ehkä vähempikin määrä plafondeja olisi riittänyt?
Ikkunalistojen sävyä hieman pohdittiin, valkoinen vai seinän sävyinen. Päädyimme seinän sävyiseen, ettei pomppaisi liikaa esiin. Se osuiko valinta oikeaan, näkyy ehkä vasta sitten kun kaikki muutkin listat ovat paikoillaan ja verhot ikkunoissa. Nyt näyttää ainakin tarpeeksi seesteiseltä.

Viikonloppuna tiedossa: Äiti sutii loppuja listoja, metsästetään valaisimia oikein urakalla ja minulla olisi kylppärin katon ja autotallin maalausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti