maanantai 10. helmikuuta 2014

Ikea-ostoksilla ja meidän minikeittiö

Käytiin lauantaina Ikea-ostoksilla etsimässä kattovalaisimia mummolaan. Niitä löytyikin ihan hyvin, vain olohuoneesta uupuu vielä valaisin, mutta se ehkä askarrellaan itse. Itselle mukaan tarttui mm. pitkään hypistelemäni magneettiveitsiteline, jota olen jo pitkään miettinyt keittiöön, koska veitset ovat pyörineet pitkin laatikoiden pohjia. Joten siitä lahja Ihanalle miehelle, joka siellä keittiössä kuitenkin viettää enemmän aikaa kuin minä. Ja jotta saisi kerättyä tarpeeksi vaimo-pisteitä, niin telineen ruuvauksen jälkeen vielä siivosin keittiön, koska mies on ollut viime viikon enemmän töissä kuin kotona. Sitten kelpasi hieman kuvaillakin keittiötä. Koska jo aiemmin mainitsin, etten osaa siivota, niin jonkun mielestä keittiö ei varmasti ole vieläkään puhdas, mutta minun standardien mukaan on. ;)

Keittiömme on suurin piirtein 70-luvun alkuperäisasussaan. Seinät ovat maalattu ja astianpesukoneelle on tehty tila poistamalla yksi alakaappi ja sen päätyyn rakennettiin liimapuusta sopivan mittainen taso täyttämään tyhjän tilan. Alunperin vaatekomeroksi suunniteltu tila ei vedä itseensä kovin montaa kokkaajaa kerrallaan, mutta on hyvin symppis. Rakastan noita punaisia lastulevyovia, jotka jo kohta pullistuvat paikoiltaan.
Ostin myös torkkupeiton, jonka kuitenkin Valma omii siinä vaiheessa, kun en enää iltaisin jaksa heittää sitä makuuhuoneen puolelle suojaan Bostoni-vaaralta. Kaikille torkkupeitoille on käynyt jossain vaiheessa niin, että niihin on syöpynyt kiinni liikaa koirankarvoja, ettei niitä voi enää käyttää. Joten Valmalla on noin sata omaa torkkupeittoa. Ainoastaan häälahjaksi saadut villaiset torkkupeitot ovat leffahuoneessa tiukasti lukkojen takana Bostonilta piilossa.

Siinä se nilviäinen jo suunnittelee kuinka kohta sisustaa oman petinsä uudella torkkupeitolla.Löysin iksusta myös uuden korin langoilleni. Vasemman puoleisen on serkkukultani tuonut Afrikasta. Se on ollut alunperin laukku, mutta toimii hyvin myös korina.


Iksukaupasta löytyi ihania lahjapapereita. Tätä kyseistä paperia sai myös useissa eri väreissä, mutta viehätyin tästä mustasta. Mukaan tarttui myös kankaita ja verhoja, mutta niistä kuvia sitten kun saan niistä jotain aikaiseksikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti