keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Voiko Kouvolassa vaipua Nirvanaan?

Sain marraskuussa anopiltani ja kälyltäni synttärilahjaksi lahjakortin Nirvanan wellness & tee-kauppaan, joka sijaitsee Kouvolassa Kouvolankadulla. Itse asiassa olin sitä itse toivonutkin ja ajattelin, että pääsen shoppailemaan hyviä tee-makuja tai luonnonkosmetiikkaa. Lahjakortti olikin sen verran arvokkaampi, että päätin mennä kokeilemaan Nirvanan wellness-puolen hoitoja. 
Viime aikojen vastoinkäymiset ovat nostaneet stressitasojani aika hyvin ja tuntuu etten ole oikein saanut mitään aikaiseksi sekä päivittäin on tullut itku silmään pienimmistäkin asioista, joten ajattelin, että nyt voisi olla hyvä hetki ottaa pieni rentoutushetki. Valitsin siis hoitomuodoista Deep Nirvana syvärentoutushoidon. Kotisivuilla kerrotaan hoidosta seuraavaa: Syvärentoutushoidossa käsitellään rauhallisesti painellen ja hieroen koko vartalo, kädet ja jalat. Lopuksi hierotaan pää ja käydään läpi kasvojen hermopisteet. Erittäin rentouttava hoito, joka sopii kaikille. Erityisesti työperäisestä stressistä ja omista/lasten unihäiriöistä kärsiville.
Syvärentoutushoidossa yhdisteltiin erilaisia hierontamuotoja aina shiatsusta, vyöhyketerapiaan ja thaimaalaiseen hierontaan joita Nirvanan yrittäjä, Tony on opiskellut mm.Thaimaan pohjoisosissa. Hoitohuone oli lämmitetty 25 asteiseksi ja siellä unohtui tammikuun pakkanen kokonaan. Hoitoon oli varattu tunti, mutta koska seuraavaa hoitoaikaa ei ollut varattu, jatkoimme minun aikaa vielä puolella tunnilla. Kyllä kannatti. 
Lämmin, tunnelmallinen ja rauhoittava hoitohuone sai oloni tuntemaan kuin olisin takaisin Thaimaan lämmössä. Tonyn olemus on todella rento ja rauhoittava, joten minunlaiseni jäkittäjäkin osasi rentoutua hoitopöydällä. Hoidon jälkeen kamomillateetä nauttiessa oloni oli kuin tuolla kuvan apinalla ja varmasti myös näytinkin siltä. 
Rentouttavasta hoidosta, lämmöstä ja tuoksuista tuli muistijälki omiin lomamatkoihini.
Voin lämpimästi suositella Nirvanaa kaikille, ketkä haluavat pienen irtioton, pienen matkan rentoutukseen. Ainakin itsellä se toimi ja nyt on vähän rennommat fiilikset ottaa vastaan tämä vuosi ja odotella kohta alkavaa lomaa.
Nirvanan hoitojen varaukseen pääsee täältä, klik ja facebook sivut löytyvät täältä,klik. Aasialaisten hoitojen lisäksi sieltä löytyy nyt myös sekä klassista että urheiluhierontaa kaverini Katariinan tekemänä. Menkäähän kokeilemaan.
ps. Kuvat ovat lainattu Nirvanan facebook-sivulta, apina ja rantakuvia lukuunottamatta, jotka ovat omilta Thaimaan matkoilta räpsitty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti