tiistai 13. toukokuuta 2014

Vihdoinkin verhot ikkunaan

Olen aika inspiraatio-pohjalta toimiva ihminen. Välillä en saa mitään aikaiseksi ja välillä taas tapahtuu kauheasti. Tämä vyyhti alkoi purkautua toissa viikonloppuna, kun vihdoin ja viimein sain itsestäni irti pestä hieman ikkunoita. Yleensä ikkunan pesu lannistaa jo siinä vaiheessa, kun ajatteleekin koko urakkaa. Talossa on kymmenen kolme lasista 70-luvun isoa ikkunaa plus alakerran pikkuikkunat ja tuulikaapin uusi Vain kaksilasinen ikkuna. Se tekee 60 isoa lasipintaa plus nuo muutama hassu pikkuikkuna. Ei kovin inspiroivaa :( No iloisesti sain pestyä neljä ikkunaa, kolme olohuoneesta ja yksi eteisestä. Loput sitten joskus.. ehkä ensi keväänä.. ;)


Olin itselleni vannottanut, että uusia verhoja ei olohuoneeseen laiteta, ennen kuin ikkunat on pesty. Joten viime viikonloppuna sitten lyhensin Iksusta ostamani valkoiset verhot ja ripustin paikoilleen. 



Ja kun mummon vanha singeri oli jo valmiiksi lämpimänä, niin hurautin uudet sohvatyynyn päälliset pöllökankaista, jotka olin joskus ostanut sillä periaatteella, että en tiedä mihin nämä tulevat, mutta pakko saada, kun ovat niin söpöt.


Linssilude loikkasi kuvaan.



Hysss, tyynytestaus käynnissä.


Nyt vaan odotellaan seuraavaa inspiraatiota...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti